Vélemények cégünk munkáiról

 

Budapest, XVII. családi ház építése 2018-2019

"Ha a tény önmagában, hogy épül a ház nem lett volna izgalmas, az egész folyamat akár unalmas is lehetett volna. Nem voltak szakmai vagy minőségi problémák a kivitelezés során, nem kellett naponta az építkezésre járni, nyugodtan alhattunk. Rugalmas és segítőkész hozzáállás, korrekt elszámolás kísérte a közös munkát. Bár nem tervezünk újra építkezni, de ha úgy hozná a sors, tudjuk hova fogunk fordulni."

Attila

Pilisborosjenő műszaki ellenőr

Pilisborosjenő, Családi ház építése. 2017-2018

A Bart-Invest Kft-vel építtettük fel családi házunkat amire már régóta vágytunk és annak ellenére, hogy építkezni nagyon embert próbáló feladat, ez a csapat nagyban megkönnyítette a dolgunkat. Megbízható, profi cég, akikre nyugodt szívvel rábízhattuk terveink megvalósítását, és mindig számíthattunk a felmerülő problémák megoldásában. Ritka a hozzájuk hasonló korrekt, együttműködő kivitelező, így bátran mernénk ajánlani őket másoknak is. Precíz munkavégzés, pontosság és megbízhatóság jellemzi ezt a csapatot, amit ezúton is nagyon köszönünk.

András és Zsuzsa

Mogyoród lakásfelújítás

Mogyoród, lakásfelújítás/bővítés. 2018

Létezik egy cég az építőipari rengetegben, amelyik határidőre elvégzi az elvállalt munkát, az előre megállapodott áron és kifogástalan minőségben… ez a cég a Bart Invest Kft. Meglévő családi házunkat újítottuk fel és bővítettük, úgy, hogy az építkezés közben gyakorlatilag folyamatosan a házban éltünk, három kiskorú gyermekkel. Az építkezés végig tervezhető volt, folyamatos kommunikációval és tájékoztatással, érthető, ügyfélorientált módon. Bártfai Nóra és csapata mindenben maximálisan alkalmazkodtak igényeinkhez, beleértve a menet közben felmerült plusz kéréseket is. A meglévő ház bontásakor feltárult hibás kivitelezés javítására szakszerű és mindig a legcélszerűbb megoldást javasolták, de ugyanakkor felkínálva alternatívát is. Egyszerűen mindenen látszott, hogy fontos a csapatnak, hogy amit csinálnak az jó legyen – mintha a sajátjuk lenne. Nagyon hálásak vagyunk Nórának és csapatának a csodálatos otthonért, amit építettek és felújítottak nekünk.

Barbara és Gábor, Mogyoród

Budapest, lakásfelújítás. 2016-2017

A Bart-Invest csapattal vittünk végig egy teljes körű házfelújítást. A kiváló szakemberek folyamatosan segítettek abban, hogy igényeinket szem előtt tartva a legcélszerűbb megoldások szülessenek. Bártfai Nóra szuper projektmenedzsment képességeinek köszönhetően a felújítás végig tervezhető volt, ütemesen haladt, és végül időben le is zárult. Nagyon ajánlom, kiváló ár/érték arányú szolgáltatás!

Csengery László, Budapest

Erdőkertes, családi ház. 2015-2016

Rendkívüli módon ügyfél orientált, bármikor segítenek. Minőségi munkát végeznek és ennek érdekében mindent megtesznek, jelzik ha szerintük van jobb megoldás egy feladatra vagy ha valami kimaradt. Minden szinten értenek az építkezéshez. 'Lehet, hogy magasabb az ára, de nem kerül többe, összességében olcsóbb.'

Csaba

Szentendre, bővítés. 2015

Köszönöm szépen a munkátokat, remek csapat!
üdv,

B.B.

Iklad, csarnoképítés. 2012-2015

Ötletek, minőség, igényesség + határidő tartása, mindez még megfizethető áron.

Kovács Judit

Jezsuita Rend Székháza. 2010-2011

A kivitelezés jó minőségben, az előírásoknak és a szerződésnek megfelelően történt, jó műszaki irányítással és műszaki-technikai háttérrel.
Üdvözlettel, Timi

Berkenye, családi ház építése. 2004

Sokáig azt hittem, hogy házat építeni csak úgy lehet, hogy az ember végig bosszankodja az építkezést, kétszer annyi pénzt költ rá, mint amennyit elképzelt, s a végén mégsem lesz olyan a ház, mint amit szeretett volna. Nos az utolsó építkezésünkön a szerencsénk a Bart-Investhez (Nórához és Tiborhoz) vezérelt, akik meggyőztek, hogy lehet a megbeszélt időre, az elvárt minőségben és a leszerződött költség betartásával is építkezni. Így aztán köszönet Nóráéknak - lett egy házunk, amit a falu szája is "szép ház"-nak nevezett el (talán a képek igazolják ezt), s amely nyáron hűvös, télen meleg, minden részletében kifogástalan, és így sok örömünk telik benne.

Czakó Vilmos és Czakóné Szigeti Csúcs Zsuzsanna

 

Budaörs, Konkoly és Kis Kft irodaház építése. 2002-2003